Norske Vinklubbers Forbund
Association of Norwegian Wine Clubs

Presentasjon av Styret, Truls Aasterud, styremedlem

Presentasjon av Styret, Truls Aasterud, styremedlem

Styremedlem siden 2010, og har fra dag en hatt ansvaret for medlemsregisteret.

Min interesse for vin ble for alvor vekket i 1987, da jeg var reiseleder for en gruppe bønder på tur til John Deeres traktorfabrikk i Mannheim. Innimellom fabrikkbesøk, produktkurs og prøvekjøring av nye traktorer, fikk vi også tid til å besøke Vier Jahreszeiten i Deidesheim. Her smakte vi oss igjennom ”hele rekka” av deres kvalitetsviner, fra kabinett til trockenberenauslese, hvilket var en skikkelig åpenbaring på hvilke forskjeller det er på vin.

Til daglig jobber jeg i Lantmännen Maskin, et svensk konsern med ca 10.000 ansatte i 18 land. Lantmännen-konsernet har kjente merkenavn som Axa, Hatting, Sopps, Kronfågel mm. Lantmännen Maskin har 20 ansatte og importerer traktorer, skurtreskere og andre landbruksmaskiner- og redskap, og jeg jobber her som markedsføringssjef.

Jeg bor på Godlia i Oslo, med kone, tre barn og to katter. I 2003 startet jeg Golia Vinklubb, som i dag er en stor og aktiv klubb med ca 160 medlemmer. Vi møtes seks ganger i året, og har etter hvert hatt flere kjente vinprodusenter på gjestelisten. I 2013 feirer vi 10 år, et jubileum som må markeres.