Norske Vinklubbers Forbund
Association of Norwegian Wine Clubs

Presentasjon av Styret, Kristian Gahre, President i NVkF
Kristian Gahre juni 2012

Presentasjon av Styret, Kristian Gahre, President i NVkF

Presentasjonen av styret fortsetter. I dag, President Kristian Gahre.

Jeg er for tiden president i NVkF og har vært med i styret siden 2005. Har i denne perioden hatt flere forskjellige tillitsverv og funksjoner. Mange kjenner meg nok igjen fra smakinger, da jeg har vært delaktig og hatt ansvaret for de fleste av arrangementer de siste årene. Skriver også noen artikler i Bulletin ved anledninger.

Min interesse for vin startet under studietiden i Oslo på midten av åttitallet. Har heldigvis klart å beholde denne interessen. Er fortsatt like nysgjerrig på vin og spesielt kombinasjon mat og vin. Da jeg etter studietiden flyttet tilbake til Mandal hvor jeg kommer fra, var jeg med på å starte opp Mandal Mat & Vinklubb. Klubben feiret sitt 25 årsjubileum i 2012 og er fortsatt meget aktiv. Har senere flyttet til Oslo og er for tiden medlem i to vinklubber, Christiania Champagne Club og Knatten Wine & Dine.

På dagtid jobber jeg i et firma som lager elektroniske treningsdagbøker for Olympiatoppen og idretten i Norge. Firmaet heter Lyymp og vi er ledende på nettbaserte treningsdagbøker. Trives veldig godt i jobben som både er engasjerende og spennende.

Utenom jobb, vin og mat holder jeg meg i form på et moderat mosjonsnivå. Sykler om sommeren og går langrenn om vinteren. Når man bor i Oslo er man jo heldig som har et godt preparert løypenettverk i Nordmarka. Er også aktiv som frivillig under World Cup Nordisk og World Cup Skiskyting i Holmenkollen. Er samboer med Hanne og har det godt.

Føler meg veldig heldig som får lov til å drive på med det jeg gjør. Spesielt på vinsiden er jeg meget privilegert som får anledning til å være med på så mange smakinger og lære så mye nytt. I tillegg treffer man så mange hyggelige og spennende meningsfeller på NVkF smakingene. Jeg ser frem til å treffe enda flere av dere på arrangementer i tiden som kommer.