Norske Vinklubbers Forbund
Association of Norwegian Wine Clubs

Sjekk ”mappa di” her og nå

Sjekk ”mappa di” her og nå

Har du byttet e-postadresse i det siste? Eller kanskje du har flyttet og fått ny adresse? Da kan det være lurt å sjekke hva som står i ”mappa di” i vårt medlemsregister.

Ikke hørt noe fra oss?

Lurer du på hvorfor Bulletin ikke har dukket opp i postkassen din på en stund, eller hvorfor du ikke lenger mottar invitasjoner fra oss i Norske Vinklubbers Forbund? Svaret finner man som regel i medlemsarkivet vårt. Medlemsarkivet er ikke bedre enn hva du gjør det til selv, og det er enkelt å gjøre det.
 
”Gjør det selv”
 
Vårt medlemsregister er i stor grad lagt opp slik at du som medlem selv tar et ansvar for å vedlikeholde registeret.  
 
Husker du ditt brukernavn og passord?
 
Logg deg inn via ”Logg inn medlem” øverst til høyre på denne siden. Brukernavn og passord er sendt ut til alle medlemmer ved flere anledninger. Husker du ikke brukernavn og passord, så anbefaler vi å prøve din e-postadresse som brukernavn. Glemt passord kan du få tilsendt ved å trykke på ”Glemt passord” i innloggingsboksen.
 
På finner alt på ”Min side”
 
Når du nå etter hvert har kommet deg inn på medlemssiden, så velger du menypunktet ”Min side”, her finner du alle opplysninger som er oppført i medlemsregisteret. Sjekk at alle data er korrekte, evt. rett opp feilaktige data. og trykk deretter på ”Lagre”.  Du kan også velge om du vil ha tilsendt vårt medlemsblad Bulletin og/eller invitasjoner eller lignende, ved å huke av i boksene nederst på ”Min side”. Vil du ikke at andre klubbmedlemmer skal se dine kontaktdata, så beskytter du deg mot dette ved å huke av den nederste boksen.
 
Klubbkontaktene kan mer
 
Er du en av våre mange klubbkontakter, så har du noen flere rettigheter og muligheter. Du kan korrigere opplysningene om hvert enkelt medlem, du kan slette medlemmer og du kan legge til nye medlemmer.
 
Et oppdatert medlemsregister er til glede og nytte for alle parter, sjekk derfor ”mappa di” allerede i dag!