Norske Vinklubbers Forbund
Association of Norwegian Wine Clubs

Presentasjon av Jan Fredrik Tveten
Jan Fredrik Tveten nyter et glass i solen i Rioja

Presentasjon av Jan Fredrik Tveten

Førstemann ut i en presentasjon av styret er visepresident Jan Fredrik Tveten.

Presentasjon av Jan Fredrik Tveten:

Mange kjenner meg kanskje gjennom mange år i Styret i NVkF samt en del år som President, og nå som visepresident. 
 
Mitt navn er altså Jan Fredrik Tveten og jeg bor på Røa i Oslo sammen med min kone og to barn på 14 og 17 år. I det sivile liv har jeg en jobb hos EVRY i Norge, som dermed betaler for denne hobbyen min. I EVRY jobber jeg som selger av deres kortløsninger i det Norske og det internasjonale markedet; primært Norden og UK.
 
Jeg er medlem av Vinforeningen på Druen i Oslo der jeg for tiden har rollen som Kjellermester. Det betyr at jeg har et ansvar for den fysiske kjelleren vår og innholdet i denne. Vi er en liten forening med for tiden 12 medlemmer og har vel egentlig ikke tenkt å bli så mye større. Det er en begrensning på hvor mange som kan få en smak av én flaske vin!
 
Vinmessig har jeg ingen favorittvin, men elsker å smake nye ting hele tiden. Allikevel er min smak mot den gamle verden og det er alltid å smake viner fra de klassiske områdene i Europa, selv om det finnes mye bra andre  steder i verden også.
 
Jeg trives godt i Styret i NVkF samt å delta på våre arrangementer, der jeg får anledning til å møte medlemmene. Uten medlemmene er det jo knapt noe grunn til å drive med dette. Håper derfor å se mange av dere på disse arrangementene våre i fremtiden.