Norske Vinklubbers Forbund
Association of Norwegian Wine Clubs

Presentasjon av Styret, Anne Merete Lien

Presentasjon av Styret, Anne Merete Lien

Styret har fått to nye medlemmer, her kan du bli bedre kjent med Anne Merete Lien.

Min vininteresse startet på begynnelsen av 1990-tallet. Da var vi 6 småbarnsmødre som møttes av og til på lekeplassen i nabolaget der vi bodde på den tiden. Vi bestemte oss etter hvert for å møtes også uten barna men noe vanlig «symøte» ville vi ikke ha, så da ble det vinklubb. Vinklubben Tannin ble startet i 1994. 

For å komme i gang måtte vi ha litt «eksperthjelp» og fikk kontakt med Rolf Aas (som var med og startet NVKF i sin tid).  Han kom hjem til oss og holdt foredrag /smaking i hele 10 år på rad. Han lærte oss masse, vi meldte oss inn i NVKF og begynte å delta på smakinger hvor vi alltid har truffet masse hyggelige mennesker. 
Det som jeg synes er så spennende med vin er at man hele tiden oppdager noe nytt, selv etter så mange år blir man aldri utlært. Og det å planlegge et godt måltid og lete etter viner som kan passe til synes jeg er veldig moro.

Til daglig jobber jeg med regnskapsføring, det blir mye å sitte foran en skjerm så etter arbeidstid er jeg ofte å finne i skogen eller på treningssenteret. Er ellers veldig glad i å reise, det har blitt noen vinturer med klubben og jeg klarer som regel å finne en vingård eller to som må besøkes på andre ferieturer også.

Jeg bor i Solbergelva, jobber i Drammen, er gift og har to sønner på 22 og 24 år. De er mer eller mindre ute av redet, så nå er raske middager etterfulgt av kjøring til fotball og bandytreninger gjerne byttet ut med god mat og vin, til og med på en helt vanlig tirsdagskveld. Og det er jo helt greit!

Jeg ser frem til å jobbe og bidra i Styret, og treffes på smakinger og arrangementer.

Annonse
Vista Travel - Champagne